Wildplakken Enschede

Door heel Europa


Bent u op zoek naar een ervaren mediabureau voor Wildplakken in Enschede? Omdat u, uw campagnes een extra boost wilt geven en naar voren wilt brengen op straat? Als u al eerder heeft gezocht naar een mediabureau voor uw campagnes, dan is het mogelijk dat u nog niet de juiste partij heeft gevonden die aan uw wensen kan voldoen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragenBel 085 06 06 269

Waarom wildplakken Enschede?

Wildplakken in Enschede is een goedkoop marketingmiddel om een groot doelgroep te bereiken tegen uiterst lage kosten. Onze tarieven zijn uiterst scherp en de resultaten zijn onvoorstelbaar. Enschede is een van de studentensteden van Nederland mede door de vestiging van de Universiteit Twente, het conservatorium en diverse HBO en ROC opleidingen. Aan huurwoningen in Enschede is dan ook zeker gedacht want niet alleen de studenten zoeken huisvesting ook anderen kiezen Enschede als favoriete vestigingsplaats. Gelegen in de provincie Overrijssel en dichtbij de Duitse grens verklaart het feit waarom u gemakkelijk in het Duits kan worden aangesproken. Enschede onderhoudt zeer nauwe contacten met onze oosterburen en Duitsland is via Enschede dan ook zeer goed bereikbaar. Niet alleen met de trein, maar ook zeer zeker met de auto zit u binnen no-time in het buitenland. Als stad heeft het alle voorzieningen die u mag wensen en voor ontspanning op het gebied van cultuur en theater bent u op de goede plaats. Enschede beschikt over een eigen theater en schouwburg en heeft vele cafe’s en restaurant waar u terecht kunt voor uw ontspanning. Bent u meer voor de natuur dan hoeft u zich maar net buiten Enschede te begeven en u staat te midden van de weilandse gezichten die Nederland rijk is.

Hoe werkt het?

Offerte aanvragen
Hierin beschrijf je kort wat voor campagne je zou willen realiseren, wij nemen hier na contact met u op.

Op maat gemaakte offerte
Wij geven in de offerte een nauwkeurig advies over de plaatsen, aantallen, formaten en hoeveelheden.

Realisatie
Na ontvangst van het drukwerk zullen wij de posters gaan plakken op uitstekende locaties.

Evaluatie
Yes gelukt! Jouw campagnes zijn door Outdoor Image verspreid. Om goed ervan te leren, is het voor ons een evaluatie belangrijk.

Kantoor schoonmaken Acacia

De specialist in wildplakken in Enschede

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij marktleider zijn op het gebied van wildplakken in Enschede. Onze toonaangevende resultaten en bewezen succesformules zorgen ervoor dat wij voornamelijk langdurige samenwerkingen hebben met onze klanten. Communicatie, samenwerking en transparantie zijn onze kernwaarden.

Wildplakken in Enschede

OutdoorImage.nl is de wildplak specialist in Enschede. Onze professionals kennen de beste spots en plekken om uw marketingcampagne te verspreiden. Ons team bestaat uit professionals die exact weten waar zij de campagne verspreiden moeten voor de beste resultaten.

Andere diensten

Wildplakken

Sandwichborden

Abri Reclame

Viaduct Reclame

Snelwegreclame

Digital Out Of Home

Wildplakken door Outdoor Image kent zijn voordelen

Meer dan 20 jaar ervaring

Binnen 24 uur een offerte op maat

Dé wildplak specialist van Europa

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Wildplakken in Enschede en omgeving

 • Losser
 • Hengelo
 • Oldenzaal
 • Haaksbergen
 • Delden
 • Boekelo
 • Glanerbrug
 • Overdinkel
 • De Lutte
 • Enschede Airport

Wildplakken in de wijken van Enschede

Het is natuurlijk mogelijk om wildplakken in Enschede in te zetten en daarom kennen wij alle Enschedese wijken en speciale plekken om te gaan wildplakken. Onze professionals zorgen ervoor dat jouw marketingcampagne door het dak gaat.

 • Enschede Centrum
 • Enschede Noord
 • Enschede Zuid
 • Enschede West
 • Enschede Oost
 • Enschede Muggenborg
 • Enschede Waldervaart
 • Enschede Groeneweg
 • Enschede Nes
 • Enschede Hoep-Zuid
 • Enschede Witte Paal
 • Enschede Groenhart
 • Enschede de Nes
 • Enschede de Schooten
 • Enschede Groote Keeten
 • Enschede Callantsoog

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Outdoor Image. Onze professionele marketing specialisten geven vrijblijvend en gratis advies over uw campagne. Neem nu contact met ons op en ontdek onze beste prijs-kwaliteitsverhouding en resultaatgerichte aanpak. Wij helpen u graag!

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar
085 – 06 06 269.

Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Wij reageren vaak binnen 24 uur.

Wat is wildplakken?

Wildplakken (affichage) is het plakken van abri’s, affiches, aanplakbiljetten, stickers en posters of sandwichborden plaatsen op unieke locaties. Het creëren van naamsbekendheid en het trekken van aandacht zijn voornaamste doelen van posters plakken. Wildplakken is niet strafbaar en hierdoor is het een zeer goedkoop kanaal om jouw campagne te promoten. Vanwege de grote populariteit van wildplakken zijn er op veel plaatsen in Nederland legale en vrije plakplaatsen gemaakt. Hier kan je zonder enige risico adverteren. Een nadeel hiervan is dat er snel een andere poster over jouw poster geplakt kan worden. Dankzij het netwerk van Outdoor Image zorgen wij ervoor dat jouw uiting volledig tot zijn uiting komt en binnen de door jouw opgegeven periode er niets overheen geplakt wordt.

Wildplakken in Enschede door Outdoor Image

Outdoor Image is de specialist op het gebied van wildplakken. Wij zijn actief in heel Nederland, België en Duitsland. Wildplakken is een zeer populaire vorm van reclame waarbij posters geplakt worden op druk bezochte plaatsen en locaties. Wildplakken is ideaal voor naamsbekendheid en branding. Wij hebben een zeer snelle service en de posters worden in overleg verspreid op de door jou aangegeven locaties. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor Wildplakken en daardoor is het extra interessant om met ons samen te werken! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de publicatie van posters. Wij hechten waarde aan een goede service en tevreden klanten en daarom doen wij ons uiterste best om het beste uit jouw marketingcampagne te halen. Daarnaast denken wij ook graag mee in de mogelijkheden rondom een campagne. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches en weten dan ook wat voor output er nodig is voor de beste resultaten. Wij zijn actief in heel Nederland, maar de populairste steden zijn AmsterdamBredaDen HaagRotterdamEindhovenNijmegen en Utrecht

Vanaf €999

Per stad

Vanaf €2999

Per provincie

Vanaf €4999

Randstad

Vanaf €9999

Landelijk

Benieuwd naar wat we voor uw
organisatie kunnen betekenen?

Vraag gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie