Wildplakken Hoofddorp

Door heel Europa


Bent u op zoek naar een ervaren mediabureau voor Wildplakken in Hoofddorp? Omdat u, uw campagnes een extra boost wilt geven en naar voren wilt brengen op straat? Als u al eerder heeft gezocht naar een mediabureau voor uw campagnes, dan is het mogelijk dat u nog niet de juiste partij heeft gevonden die aan uw wensen kan voldoen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragenBel 085 06 06 269

Waarom wildplakken Hoofddorp?

Wildplakken in Hoofddorp is een goedkoop marketingmiddel om een groot doelgroep te bereiken tegen uiterst lage kosten. Onze tarieven zijn uiterst scherp en de resultaten zijn onvoorstelbaar. Hoofddorp is een plaats in de provincie Noord-Holland en de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. Hoofddorp heeft ruim 90.000 inwoners. Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. In het stadshart van Hoofdorp bevinden zich ruim 300 winkels. Aan de oostkant van Hoofddorp liggen de bedrijventerreinen Beukenhorst (bij Station Hoofddorp) en De Hoek (aan de Kruisweg, bij de Rijksweg A4). Aan de zuidkant van Hoofddorp liggen, Graan voor Visch-Zuid en De President. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn er veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd. Hoofddorp ligt op het kruispunt van de Kruisweg en de Hoofdweg, twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. Ten oosten en ten westen van Hoofddorp heet de Kruisweg ook N201. Ten oosten van Hoofddorp lopen de snelwegen A4 en A5. Ten westen van Hoofddorp loopt de Drie Merenweg (N205). De Ring Hoofddorp wordt gevormd door de Weg om de Noord (N201) in het noorden, de A4 tussen de aansluitingen Hoofddorp en Hoofddorp-Zuid en de Nelson Mandeladreef in het oosten, de (Nieuwe) Bennebroekerweg in het zuiden en de Drie Merenweg (N205) in het westen. Hoofddorp heeft een spoorwegstation, Station Hoofddorp, aan de Schiphollijn met treinen naar onder andere: Schiphol, Amsterdam Centraal, Sloterdijk, Zuid, RAI, Utrecht Centraal, Duivendrecht, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoorn, Purmerend, Sassenheim, Leiden, Den Haag Centraal, Laan van NOI, Diemen en Almere.

Hoe werkt het?

Offerte aanvragen
Hierin beschrijf je kort wat voor campagne je zou willen realiseren, wij nemen hier na contact met u op.

Op maat gemaakte offerte
Wij geven in de offerte een nauwkeurig advies over de plaatsen, aantallen, formaten en hoeveelheden.

Realisatie
Na ontvangst van het drukwerk zullen wij de posters gaan plakken op uitstekende locaties.

Evaluatie
Yes gelukt! Jouw campagnes zijn door Outdoor Image verspreid. Om goed ervan te leren, is het voor ons een evaluatie belangrijk.

Wildplakken in Hoofddorp

OutdoorImage.nl is de wildplak specialist in Hoofddorp. Onze professionals kennen de beste spots en plekken om uw marketingcampagne te verspreiden in Hoofddorp. Ons team bestaat uit professionals die exact weten waar zij de campagne verspreiden moeten voor de beste resultaten in Hoofddorp.

De beste in wildplakken in Hoofddorp

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij marktleider zijn op het gebied van wildplakken en sandwichborden in Hoofddorp. Onze toonaangevende resultaten en bewezen succesformules zorgen ervoor dat wij voornamelijk langdurige samenwerkingen hebben met onze klanten. Communicatie, samenwerking en transparantie zijn onze kernwaarden.

Andere diensten

Wildplakken

Sandwichborden

Abri Reclame

Viaduct Reclame

Snelwegreclame

Digital Out Of Home

Wildplakken door Outdoor Image kent zijn voordelen

Meer dan 20 jaar ervaring

Binnen 24 uur een offerte op maat

Dé wildplak specialist van Europa

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Wildplakken in Hoofddorp en omgeving

 • Wildplakken Hoofddorp
 • Wildplakken Amsterdam
 • Wildplakken Haarlemmermeer
 • Wildplakken Schiphol
 • Wildplakken Haarlem
 • Wildplakken Nieuw Vennep
 • Wildplakken Bloemendaal
 • Wildplakken Zandvoort
 • Wildplakken Vijfhuizen
 • Wildplakken Heemstede
 • Wildplakken Zwaanshoek
 • Wildplakken Hillegom
 • Wildplakken Lisse
 • Wildplakken Lisserbroek
 • Wildplakken Noordwijkerhout
 • Wildplakken Sassenheim
 • Wildplakken Haarlemmermeer (Badhoevedorp, Lijnden, Rijsenhout, Abbenes en Zwanenburg)
 • Wildplakken Haarlemmerliede en Spaarnwoude (Halfweg)
 • Wildplakken Aalsmeer
 • Wildplakken Kaag en Braassem
 • Wildplakken Oude Wetering
 • Wildplakken Leimuiden
 • Wildplakken Uithoorn
 • Wildplakken Amstelveen

Wijken van Hoofddorp

Hoofddorp bestaat uit verschillende woonwijken

Hoofddorp-Oost bestaande uit Kalorama en het bedrijventerrein Beukenhorst
Arnolduspark, Hoofddorp-Centrum, Fruittuinen, Piratenwijk, Graan voor Visch, en de bedrijventerreinen Graan voor Visch-Zuid en De President.
Noord, Oud-West, Pax, Toolenburg-Oost en Toolenburg-Zuid
Vrijschot-Noord, Bleesland, Vrijschot-Zuid, Bornholm en Toolenburg-West
Overbos, Floriande (Noord, Zuid, IJwijk, de Pleinen, Sportdorp, de Hoven en Archipel) en Boseilanden

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Outdoor Image. Onze professionele marketing specialisten geven vrijblijvend en gratis advies over uw campagne. Neem nu contact met ons op en ontdek onze beste prijs-kwaliteitsverhouding en resultaatgerichte aanpak. Wij helpen u graag!

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar
085 – 06 06 269.

Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Wij reageren vaak binnen 24 uur.

Wat is wildplakken?

Wildplakken (affichage) is het plakken van abri’s, affiches, aanplakbiljetten, stickers en posters of sandwichborden plaatsen op unieke locaties. Het creëren van naamsbekendheid en het trekken van aandacht zijn voornaamste doelen van posters plakken. Wildplakken is niet strafbaar en hierdoor is het een zeer goedkoop kanaal om jouw campagne te promoten. Vanwege de grote populariteit van wildplakken zijn er op veel plaatsen in Nederland legale en vrije plakplaatsen gemaakt. Hier kan je zonder enige risico adverteren. Een nadeel hiervan is dat er snel een andere poster over jouw poster geplakt kan worden. Dankzij het netwerk van Outdoor Image zorgen wij ervoor dat jouw uiting volledig tot zijn uiting komt en binnen de door jouw opgegeven periode er niets overheen geplakt wordt.

Wildplakken in Hoofddorp door Outdoor Image

Outdoor Image is de beste op het gebied van wildplakken en sandwichborden. Wij zijn actief in heel Nederland en Europa. Wildplakken is een zeer populaire vorm van reclame waarbij posters geplakt worden of sandwichborden plaatsen op druk bezochte plaatsen en locaties. Wildplakken is ideaal voor naamsbekendheid en branding. Wij hebben een zeer snelle service en de posters worden in overleg verspreid op de door jou aangegeven locaties. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor Wildplakken en daardoor is het extra interessant om met ons samen te werken! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de publicatie van posters. Wij hechten waarde aan een goede service en tevreden klanten en daarom doen wij ons uiterste best om het beste uit jouw marketingcampagne te halen. Daarnaast denken wij ook graag mee in de mogelijkheden rondom een campagne. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches en weten dan ook wat voor output er nodig is voor de beste resultaten. Wij zijn actief in heel Nederland en Europa, maar de populairste steden zijn Amsterdam, Breda, DenHaag, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht

Vanaf €999

Per stad

Vanaf €2999

Per provincie

Vanaf €4999

Randstad

Vanaf €9999

Landelijk

Benieuwd naar wat we voor uw
organisatie kunnen betekenen?

Vraag gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie