Wildplakken Enschede

Door heel Europa


Bent u op zoek naar een ervaren mediabureau voor Wildplakken in Tilburg Omdat u, uw campagnes een extra boost wilt geven en naar voren wilt brengen op straat? Als u al eerder heeft gezocht naar een mediabureau voor uw campagnes, dan is het mogelijk dat u nog niet de juiste partij heeft gevonden die aan uw wensen kan voldoen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragenBel 085 06 06 269

Wildplakken in Tilburg

OutdoorImage.nl is de wildplak specialist in Tilburg. Onze professionals kennen de beste spots en plekken om uw marketingcampagne te verspreiden. Ons team bestaat uit professionals die exact weten waar zij de campagne verspreiden moeten voor de beste resultaten. Tilburg telt 212.941 inwoners, met een bevolkingsdichtheid van 1.817 inwoners per vierkante kilometer. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Verschillende buitenlandse bedrijven zijn gevestigd in Tilburg. Dat geeft wel aan hoe interessant de stad is. Tilburg is vooral een belangrijke transportstad: met 10 grote industrieterreinen is het één van de belangrijkste industriecentra van Nederland. Verder ligt het centraal station tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van winkels, restaurants en andere voorzieningen is voor de mensen die hier werken een groot pluspunt. Tilburg staat bekend om, Schrobbèler, de kermis, Willem II. Tilburg is tegenwoordig een moderne, internationale stad. Een mixed grill van kinderen van wolarbeiders, studenten, expats, hipsters, bekende voetballers, enzovoorts. De belangrijkste museums in Tilburg zijn De Pont, Natuurmuseum Brabant, Textielmuseum. De parken in Tilburg zijn, Wilheminapark, Wandelbos, Leijpark én landgoed Moerenburg. Tilburg heeft natuurlijk ook theaters: Theaters Tilburg, Poppodium 013, MIDI en Spoorzone.
Evenementen in Tilburg zijn oa. Tilburgse Kermis, Meimarkt, Roadburn Festival, Hap Stap Festival, Tilburg Ten Miles, Tilburg Bierfestival, Festival Mundial.

Hoe werkt het?

Offerte aanvragen
Hierin beschrijf je kort wat voor campagne je zou willen realiseren, wij nemen hier na contact met u op.

Op maat gemaakte offerte
Wij geven in de offerte een nauwkeurig advies over de plaatsen, aantallen, formaten en hoeveelheden.

Realisatie
Na ontvangst van het drukwerk zullen wij de posters gaan plakken op uitstekende locaties.

Evaluatie
Yes gelukt! Jouw campagnes zijn door Outdoor Image verspreid. Om goed ervan te leren, is het voor ons een evaluatie belangrijk.

Kantoor schoonmaken Acacia

Waarom wildplakken in Tilburg?

Wildplakken in Tilburg is een goedkoop marketingmiddel om een groot doelgroep te bereiken tegen uiterst lage kosten. Onze tarieven zijn uiterst scherp en de resultaten zijn onvoorstelbaar. Tilburg is een inventieve, beweeglijke en vooral slimme stad die zichzelf meerdere keren heel creatief wist te heruitvinden. Jong en stedelijk, maar met een verleden als handels- en industriemiddelpunt. Wildplakken is opvallend! Ideaal voor Fashion Branding.

Goedkoop wildplakken in Tilburg?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij marktleider zijn op het gebied van wildplakken in Tilburg. Onze toonaangevende resultaten en bewezen succesformules zorgen ervoor dat wij voornamelijk langdurige samenwerkingen hebben met onze klanten. Communicatie, samenwerking en transparantie zijn onze kernwaarden.

Andere diensten

Wildplakken

Sandwichborden

Abri Reclame

Viaduct Reclame

Snelwegreclame

Digital Out Of Home

Wildplakken door Outdoor Image kent zijn voordelen

Meer dan 20 jaar ervaring

Binnen 24 uur een offerte op maat

Dé wildplak specialist van Europa

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Wildplakken & Affichage in Tilburg en omgeving

 • Goirle
 • Berkel-Enschot
 • Udenhout
 • Oisterwijk
 • Moergestel
 • Hilvarenbeek
 • Dongen
 • Loon op Zand
 • Alphen-Chaam
 • Riel

Wildplakken in de wijken van Tilburg

Het is natuurlijk mogelijk om wildplakken & affichage in Tilburg in te zetten en daarom kennen wij alle Tilburgse wijken en speciale plekken om te gaan wildplakken. Onze professionals zorgen ervoor dat jouw marketingcampagne door het dak gaat.

 • Tilburg Centrum
 • Tilburg Noord
 • Tilburg Zuid
 • Tilburg West
 • Tilburg Oost
 • Tilburg Reeshof
 • Tilburg Udenhout
 • Tilburg Berkel-Enschot
 • Tilburg Goirle
 • Tilburg Hilvarenbeek

  Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Outdoor Image. Onze professionele marketing specialisten geven vrijblijvend en gratis advies over uw campagne. Neem nu contact met ons op en ontdek onze beste prijs-kwaliteitsverhouding en resultaatgerichte aanpak. Wij helpen u graag!

  Vragen die niet kunnen wachten?
  Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar
  085 – 06 06 269.

  Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

  Wij reageren vaak binnen 24 uur.

  Wat is wildplakken?

  Wildplakken (affichage) is het plakken van abri’s, affiches, aanplakbiljetten, stickers en posters of sandwichborden plaatsen op unieke locaties. Het creëren van naamsbekendheid en het trekken van aandacht zijn voornaamste doelen van posters plakken. Wildplakken is niet strafbaar en hierdoor is het een zeer goedkoop kanaal om jouw campagne te promoten. Vanwege de grote populariteit van wildplakken zijn er op veel plaatsen in Nederland legale en vrije plakplaatsen gemaakt. Hier kan je zonder enige risico adverteren. Een nadeel hiervan is dat er snel een andere poster over jouw poster geplakt kan worden. Dankzij het netwerk van Outdoor Image zorgen wij ervoor dat jouw uiting volledig tot zijn uiting komt en binnen de door jouw opgegeven periode er niets overheen geplakt wordt.

  Wildplakken & Affichage in Tilburg door Outdoor Image

  Outdoor Image is de specialist op het gebied van wildplakken (affichage) en sandwichborden. Wij zijn actief in heel Nederland en Europa. Wildplakken is een zeer populaire vorm van reclame waarbij posters (affiches) geplakt worden of sandwichborden plaatsen op druk bezochte plaatsen en locaties. Wildplakken is ideaal voor naamsbekendheid en branding. Wij hebben een zeer snelle service en de posters worden in overleg verspreid op de door jou aangegeven locaties. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor Wildplakken en daardoor is het extra interessant om met ons samen te werken! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de publicatie van posters. Wij hechten waarde aan een goede service en tevreden klanten en daarom doen wij ons uiterste best om het beste uit jouw marketingcampagne te halen. Daarnaast denken wij ook graag mee in de mogelijkheden rondom een campagne. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches en weten dan ook wat voor output er nodig is voor de beste resultaten. Wij zijn actief in heel Nederland, maar de populairste steden zijn Amsterdam, Breda, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht

  Vanaf €999

  Per stad

  Vanaf €2999

  Per provincie

  Vanaf €4999

  Randstad

  Vanaf €9999

  Landelijk

  Benieuwd naar wat we voor uw
  organisatie kunnen betekenen?

  Vraag gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

  Neem gerust contact op voor meer informatie