Buitenreclame: wat kost het en wat zijn de mogelijkheden?

By 19 april 2019 buitenreclame

Het plannen en organiseren van buitenreclame is een vak op zich. Alleen al de vraag ‘Op welke plekken bevindt zich welk Outdoor Medium?’ is al gelijk een moeilijke. Er zijn in Nederland meer dan 150.000 Out of Home objecten die voor uw campagne ingezet kunnen worden. Welke kies je en wat kost dat?

Sinds kort beschikken wij over een zeer specialistische tool waarin alle Outdoor objecten in kaart zijn gebracht. Op deze wijze kunnen wij exact vaststellen welke objecten zich binnen jouw verzorgingsgebied bevinden, waarna een keuze gemaakt kan worden uit de verschillende mogelijkheden van buitenreclame.

Lantaarnpaalreclame

Lantaarnpaalreclame is snel inzetbaar en relatief goedkoop. Meestal in sets van meerdere locaties per plaats verhuurd. Om te regelen echter lastig: elke gemeente heeft zo zijn vergunningen, voorwaarden en eisen. Wij zijn ervaren in het inzetten van deze reclamevorm. En nemen je met plezier alle regelwerk uit handen!

Abri ‘s

Ook kun je ervoor kiezen om Abri’s in te zetten voor jouw buitenreclame. Deze zijn zeer nadrukkelijk in het straatbeeld aanwezig en zijn ’s avonds van binnenuit verlicht waardoor ze nog eens extra opvallen.

Billboards

Of je kiest ervoor om op een Billboard te adverteren. Deze grote vlakken zijn te vinden aan drukke in- en uitvalswegen en op drukke plekken in de binnensteden. Door zijn grote formaat valt een billboard enorm op.

Reclamemasten aan de snelwegen

Voor een uiting die echt niet te missen is, is er de reclamemast. Deze masten zijn immens groot en te vinden bij de drukste knooppunten van Nederland, waardoor er een enorm bereik gecreëerd wordt.

Maar ook kun je adverteren op zuilen, bussen, taxi’s, vrachtwagens, toiletten, driehoek borden, en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden en combinaties te bedenken.

Wij kunnen je in no-time inzicht bieden in wat mogelijk is in het door jou gekozen marktgebied. Wij kunnen je op voorhand al een globale kostenraming per gewenst medium geven en kunnen uiteraard jouw outdoor campagne organiseren. Van ontwerp tot drukwerk, van planning tot plaatsing. Wij zetten graag onze ervaring en creativiteit in om jouw campagne alle kracht te geven die zij verdient. Ook Outdoor!

Wildplakken door Outdoor Image

Outdoor Image is de specialist op het gebied van wildplakken. Wij zijn actief in heel Nederland, België en Duitsland. Wildplakken is een zeer populaire vorm van reclame waarbij posters geplakt worden op druk bezochte plaatsen en locaties. Wildplakken is ideaal voor naamsbekendheid en branding. Wij hebben een zeer snelle service en de posters worden in overleg verspreid op de door jou aangegeven locaties. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor Wildplakken en daardoor is het extra interessant om met ons samen te werken! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de publicatie van posters. Wij hechten waarde aan een goede service en tevreden klanten en daarom doen wij ons uiterste best om het beste uit jouw marketingcampagne te halen. Daarnaast denken wij ook graag mee in de mogelijkheden rondom een campagne. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches en weten dan ook wat voor output er nodig is voor de beste resultaten.

Wildplakken Amsterdam
Wildplakken Den Haag
Wildplakken Utrecht
Wildplakken Eindhoven
Wildplakken Nijmegen
Wildplakken Breda
Wildplakken Rotterdam
Wildplakken Groningen
Wildplakken Leeuwarden

outdoorimage

Author outdoorimage

More posts by outdoorimage

Leave a Reply