Digital Out of Home

Door heel Europa


Bent u op zoek naar een ervaren mediabureau voor Digital Out of Home? Omdat u, uw campagnes een extra boost wilt geven en naar voren wilt brengen op straat? Als u al eerder heeft gezocht naar een mediabureau voor uw campagnes, dan is het mogelijk dat u nog niet de juiste partij heeft gevonden die aan uw wensen kan voldoen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragenBel 085 06 06 269

Digital Out of Home (DOOH) – De Toekomst van Buitenreclame

Digital Out of Home (DOOH) is de innovatieve evolutie van traditionele buitenreclame, waarbij gebruik wordt gemaakt van digitale schermen in plaats van statische posters. Deze vorm van adverteren biedt ongekende mogelijkheden voor dynamische en interactieve content, waardoor uw boodschap opvalt en beter resoneert met het publiek. Met DOOH kunt u real-time informatie delen, animaties gebruiken en uw advertenties aanpassen aan specifieke tijdstippen of gebeurtenissen, wat resulteert in een flexibele en effectieve marketingstrategie.

DOOH schermen zijn overal te vinden: van drukke stadscentra en winkelgebieden tot luchthavens en treinstations. Deze locaties zorgen ervoor dat uw advertentie een groot en divers publiek bereikt, van forenzen en shoppers tot toeristen en zakenreizigers. Dankzij de hoge zichtbaarheid en het gebruik van heldere, levendige beelden trekt DOOH gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers.

Voordelen van Digital Out of Home Reclame

Digital Out of Home reclame biedt tal van voordelen die bijdragen aan de effectiviteit en flexibiliteit van uw marketingcampagne:

1. Dynamische Content: DOOH maakt het mogelijk om bewegende beelden, video’s en animaties te gebruiken. Dit trekt meer aandacht en maakt uw boodschap levendiger en aantrekkelijker voor het publiek.

2. Real-Time Updates: U kunt uw advertenties in real-time aanpassen en bijwerken. Dit betekent dat u kunt inspelen op actuele gebeurtenissen, weersomstandigheden, of specifieke tijdstippen om uw boodschap relevanter en effectiever te maken.

3. Gerichte Campagnes: Met DOOH kunt u uw advertenties nauwkeurig targeten op basis van locatie, tijdstip, en demografische gegevens van het publiek. Hierdoor bereikt u precies de juiste doelgroep op het juiste moment.

Onze Aanpak en Expertise in Digital Out of Home Reclame

Bij Outdoor Image zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van succesvolle DOOH campagnes. Onze aanpak combineert creativiteit, technologie en strategische planning om ervoor te zorgen dat uw boodschap opvalt en resultaten oplevert:

1. Creatieve Ontwerpen: Ons team van ervaren ontwerpers creëert boeiende en visueel aantrekkelijke advertenties die de aandacht trekken en uw boodschap duidelijk overbrengen. Of het nu gaat om een eenvoudige animatie of een complexe video, wij zorgen ervoor dat uw content eruit springt.

2. Geavanceerde Technologie: We maken gebruik van de nieuwste technologieën en software om uw DOOH campagnes te beheren en te optimaliseren. Dit stelt ons in staat om real-time updates en aanpassingen door te voeren, en om gedetailleerde analyses te maken van de prestaties van uw advertenties.

3. Strategische Locatiekeuze: Onze experts helpen u bij het kiezen van de beste locaties voor uw DOOH schermen. We analyseren verkeerspatronen, demografische gegevens en andere relevante factoren om ervoor te zorgen dat uw advertentie de juiste doelgroep bereikt.

4. Flexibiliteit en Maatwerk: We begrijpen dat elke klant en elke campagne uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelstellingen. Of u nu een korte termijn campagne wilt of een langdurige advertentieprogramma, wij bieden de flexibiliteit die u nodig heeft.

Digital Out of Home reclame door Outdoor Image biedt een moderne en effectieve manier om uw boodschap over te brengen aan een groot en divers publiek. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit, bent u verzekerd van een succesvolle reclamecampagne die de aandacht trekt en resultaten oplevert.

DOOH door Outdoor Image kent zijn voordelen

Meer dan 20 jaar ervaring

Binnen 24 uur een offerte op maat

Dé wildplak specialist van Europa

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Veelgestelde vragen

Wat is Digital Out of Home (DOOH) reclame?

Digital Out of Home (DOOH) reclame omvat advertenties die worden weergegeven op digitale schermen in openbare ruimtes zoals stadscentra, winkelgebieden, luchthavens en treinstations. Deze schermen gebruiken dynamische en interactieve content om de aandacht van het publiek te trekken.

Wat zijn de voordelen van DOOH ten opzichte van traditionele buitenreclame?

DOOH biedt voordelen zoals dynamische content, real-time updates, gerichte campagnes en meetbare impact. Dit maakt het mogelijk om levendige en aantrekkelijke advertenties te maken die nauwkeurig op het publiek kunnen worden afgestemd.

Hoe kan ik mijn DOOH advertenties aanpassen?

DOOH advertenties kunnen in real-time worden aangepast en bijgewerkt. Dit betekent dat u uw content kunt aanpassen aan actuele gebeurtenissen, weersomstandigheden, tijdstippen en specifieke doelgroepen om uw boodschap relevanter en effectiever te maken.

Op welke locaties kunnen jullie DOOH advertenties plaatsen?

Wij plaatsen DOOH advertenties op strategische locaties zoals drukke stadscentra, winkelgebieden, luchthavens, treinstations en andere openbare plekken waar een groot en divers publiek samenkomt. Onze experts helpen u bij het kiezen van de beste locaties voor uw campagne.

Welke andere soorten buitenreclame leveren jullie?

Outdoor Image is een betrouwbaar full-service mediabureau die complete campagnes bedenken en uitvoeren. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam, maar onze wildplakkers en campagnes zijn landelijk actief. Buitenreclame is onze specialiteit en we werken samen met toonaangevende  multinationals, zoals Nike en G-Star, maar ook nationaal opererende organisaties, zoals Gemeente Amsterdam en The Box. Bij Outdoor Image kan je terecht voor de volgende diensten:

  • Buitenreclame
  • Snelwegreclame
  • Sandwichborden
  • Flyerverspreiding
  • Wildplakken
  • Abrireclame
  • Stoepkrijtreclame
  • Digital Out of Home
Wat zijn jullie werkgebieden?

Benieuwd naar wat we voor uw
organisatie kunnen betekenen?

Vraag gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie