Sandwichborden

Door heel Europa


Bent u op zoek naar een ervaren mediabureau voor Sandwichborden? Omdat u, uw campagnes een extra boost wilt geven en naar voren wilt brengen op straat? Als u al eerder heeft gezocht naar een mediabureau voor uw campagnes, dan is het mogelijk dat u nog niet de juiste partij heeft gevonden die aan uw wensen kan voldoen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragenBel 085 06 06 269

Outdoor Image – Meer dan 20 jaar Ervaring in Sandwichborden

Outdoor Image heeft al meer dan twee decennia ervaring in het plaatsen van sandwichborden. Onze jarenlange expertise stelt ons in staat om effectief en efficiënt reclame te maken voor onze klanten. Wij begrijpen de dynamiek van buitenreclame en hoe we deze kunnen inzetten om uw boodschap te verspreiden. Door continu te investeren in de nieuwste technieken en materialen, garanderen wij dat onze sandwichborden van de hoogste kwaliteit zijn en altijd opvallen.

Met meer dan 20 jaar in het vak, weten we wat werkt en wat niet. Onze uitgebreide kennis en ervaring betekenen dat we precies weten waar en hoe we sandwichborden moeten plaatsen om maximale zichtbaarheid en impact te bereiken. Of het nu gaat om tijdelijke campagnes of langdurige advertenties, wij zorgen ervoor dat uw boodschap gezien wordt door het juiste publiek.

Kantoor schoonmaken Acacia

Strategische Plaatsing in Hoogbezochte Gebieden

Outdoor Image richt zich op het plaatsen van sandwichborden in drukbezochte gebieden zoals winkelstraten, pleinen en evenementenlocaties. Door grondige locatie-analyse en het volgen van voetgangers- en verkeersstromen, kiezen we de beste plekken voor maximale zichtbaarheid van uw advertentie. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap door een breed en divers publiek wordt gezien en blijft hangen.

Betrouwbaarheid en Klantgerichtheid

Betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan bij Outdoor Image centraal. We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en een passende strategie te ontwikkelen. Van consultatie tot plaatsing, ons toegewijde team zorgt voor een zorgeloze ervaring en een succesvolle campagne. Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van effectieve en opvallende sandwichborden.

Sandwichborden door heel Europa

Bereik een breed publiek over heel Europa met sandwichborden door Outdoor Image! Onze professionele teams zijn strategisch gepositioneerd in steden door heel Europa, klaar om uw boodschap te verspreiden op drukke pleinen, in trendy wijken en op populaire festivallocaties. Of u nu een lokaal merk bent dat internationaal wil uitbreiden of een wereldwijd bekend merk dat zijn aanwezigheid wil versterken, wij hebben de expertise om uw merk in de schijnwerpers te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en laat ons uw merk opvallen in heel Europa!

Sandwichborden door Outdoor Image kent zijn voordelen

Meer dan 20 jaar ervaring

Binnen 24 uur een offerte op maat

Dé wildplak specialist van Europa

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Waarom sandwichborden door Outdoor Image?

Met sandwichborden door Outdoor Image geniet u van:

1. Maximale zichtbaarheid: Bereik uw doelgroep op drukke plekken in heel Europa, van stadscentra tot festivalterreinen.

2. Effectieve targeting: Plaats uw boodschap op strategische locaties waar uw doelgroep zich bevindt, met nauwkeurige targeting.

3. Langdurige impact: Creëer een blijvende indruk met opvallende posters, flyers en stickers die de aandacht trekken en uw merk verankeren in het geheugen van het publiek.

4. Ervaring en betrouwbaarheid: Profiteer van 20 jaar expertise in wildplakken, met een bewezen staat van dienst bij het promoten van merken van wereldklasse, supermarkten en entertainmentevenementen.

Met Outdoor Image krijgt uw merk de exposure die het verdient, op een creatieve en effectieve manier.

Gratis een offerte op maat

Ontdek de kracht van sanwichborden met Outdoor Image! Samen met u kijken we graat naar hoe we uw marketing campagnes effectief kunnen opzettten. Dit doen wij vrijblijvend en gratis. Of u nu een groot merk, een evenement of een lokale onderneming bent, wij helpen u graag om uw boodschap op te laten vallen in drukke steden, tijdens festivals en op andere strategische locaties. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw wildplakcampagne naar nieuwe hoogten tillen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Outdoor Image. Onze professionele marketing specialisten geven vrijblijvend en gratis advies over uw campagne. Neem nu contact met ons op en ontdek onze beste prijs-kwaliteitsverhouding en resultaatgerichte aanpak. Wij helpen u graag!

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar
085 – 06 06 269.

Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Wij reageren vaak binnen 24 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een sandwichbord campagne op te zetten?

Bij Outdoor Image streven we naar een snelle en efficiënte dienstverlening. Afhankelijk van de complexiteit van uw campagne en de benodigde goedkeuringen, kunnen we doorgaans binnen enkele weken van concept tot plaatsing werken.

In welke gebieden plaatsen jullie sandwichborden?

Wij richten ons op hoogbezochte gebieden zoals winkelstraten, openbare pleinen, evenementenlocaties en verkeersknooppunten. Onze locatie-experts analyseren de beste plekken om ervoor te zorgen dat uw boodschap door zoveel mogelijk mensen wordt gezien. Door heel Europa!

Zijn de sandwichborden bestand tegen verschillende weersomstandigheden?

Ja, onze sandwichborden worden gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Hierdoor blijven uw advertenties er altijd netjes en professioneel uitzien, ongeacht het weer.

Kan ik zelf bepalen hoe mijn sandwichbord eruitziet?

Absoluut! Bij Outdoor Image bieden we volledige maatwerkopties. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren of samen met ons creatieve team werken om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij uw merk en boodschap.

Welke andere soorten buitenreclame leveren jullie?

Outdoor Image is een betrouwbaar full-service mediabureau die complete campagnes bedenken en uitvoeren. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam, maar onze wildplakkers en campagnes zijn landelijk actief. Buitenreclame is onze specialiteit en we werken samen met toonaangevende  multinationals, zoals Nike en G-Star, maar ook nationaal opererende organisaties, zoals Gemeente Amsterdam en The Box. Bij Outdoor Image kan je terecht voor de volgende diensten:

  • Buitenreclame
  • Snelwegreclame
  • Sandwichborden
  • Flyerverspreiding
  • Wildplakken
  • Abrireclame
  • Stoepkrijtreclame
  • Digital Out of Home
Wat zijn jullie werkgebieden?

Benieuwd naar wat we voor uw
organisatie kunnen betekenen?

Vraag gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie