Wat gaan wij doen?

Op het gebied van buitenreclame, heeft Outdoor Image jarenlang ervaring. Outdoor Image krijgt uw campagne razendsnel op straat. Als u zelf mogelijke affiches heeft kunnen wij direct voor u aan de gang. Heeft u zelf geen affiches of vindt u het lastig m.b.t. ontwerp en content? Wij staan graag open om ook dit voor u te verzorgen! Binnen enkele dagen verzorgen wij uw drukwerk tegen scherpe tarieven. Wij schakelen constant terug naar u zodat u op de hoogte blijft van de mogelijke processen van uw campagnes en op basis daarvan kan er feedback gegeven worden.

Outdoor Image geeft u vakkundig advies en uw wensen staan bij ons centraal. Eerst wordt er vrijblijvend offerte gemaakt en dit wordt uitgebreid met u besproken. Na de bespreking, worden eventueel dingen aangepast tot u tevreden bent met het eindresultaat. Nadat wij een akkoord van u krijgen, gaan wij over tot produceren van de reclame en daarnaast wordt er een fotoreportage van uw campagnes meegegeven. Hierin wordt vastgelegd hoe de doelstellingen met het beschikbare budget worden behaald.

1.Wensen van de klant

In het gesprek bespreken wij de mogelijkheden m.b.t. tot uw campagne. Eventueel kan er gesproken worden voor het ontwerpen van affiches als u dat niet heeft. De klant geeft haar wensen aan en wordt het duidelijk welk product, merk of evenement er gepromoot moet worden. Verder heeft de klant een idee waar de campagne in Nederland zichtbaar moet worden.

2.Offerte opsturen met informatie

Wij geven in een vorm van offerte een nauwkeurig advies over de plaatsen, aantallen, formaten en hoeveelheden. Zodra u bereid bent om met Outdoor Image mee te werken, wordt in overleg een plan opgesteld. In dit plan wordt duidelijk gemaakt wie de doelgroep is, waar u uw campagne wilt uitvoeren en wanneer.

3.Verspreiden van uw campagne

Daarnaast krijgt de klant de mogelijkheid om het drukwerk direct te bestellen via Outdoor Image. Wanneer het drukwerk geleverd is, begint Outdoor Image met het verspreiden van de posters. Wij respecteren de lopende campagnes van andere plakkers, zodat zij ons plak campagnes ook respecteren. Hierdoor blijven de campagnes ook langer hangen.

4.Evaluatie

Yes gelukt! Uw campagnes zijn door Outdoor Image verspreid. Om goed ervan te leren, is het voor ons een evaluatie belangrijk. Wat ging er goed? Wat minder? En hoe kunnen wij dit de volgende keer beter of anders aanpakken? Dit allemaal goed om te weten en met behulp van de evaluatie, kunnen wij onze diensten steeds verbeteren.