Wildplakken Amsterdam

Wildplakken wordt alsmaar populairder in Nederland en de rest van Europa. Het is een relatief goedkope marketingmiddel om een groot publiek te bereiken tegen lage kosten. Dankzij ons netwerk en samenwerkingen garanderen wij dat uw posters in Amsterdam lang blijven staan op de plekken waar onze professionals deze geplaatst hebben.

Neem contact op met ons en we bespreken de mogelijkheden om jouw evenement of marketingcampagne te promoten.

1

Offerte aanvragen

Hierin beschrijf je kort wat voor campagne je zou willen realiseren
2

Op maat gemaakte offerte

Wij geven in de offerte een nauwkeurig advies over de plaatsen, aantallen, formaten en hoeveelheden.
3

Realisatie

Na ontvangst van het drukwerk zullen wij de posters gaan plakken op uitstekende locaties
4

Evaluatie

Yes gelukt! Uw campagnes zijn door Outdoor Image verspreid. Om goed ervan te leren, is het voor ons een evaluatie belangrijk.

105

Aantal projecten afgerond

40000+

Posters geplakt

15

jaar evaring

Overtuigd? Wij gaan direct voor je aan de slag

Offerte aanvragen

Wildplakken in Amsterdam

OutdoorImage.nl is de wildplak specialist in Amsterdam. Onze professionals kennen de beste spots en plekken om uw marketingcampagne te verspreiden. Ons team bestaat uit professionals die exact weten waar zij de campagne verspreiden moeten voor de beste resultaten.

De specialist in wildplakken in Amsterdam

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij marktleider zijn op het gebied van wildplakken in Amsterdam. Onze toonaangevende resultaten en bewezen succesformules zorgen ervoor dat wij voornamelijk langdurige samenwerkingen hebben met onze klanten. Communicatie, samenwerking en transparantie zijn onze kernwaarden.

Waarom wildplakken in Amsterdam?

Wildplakken in Amsterdam is een goedkoop marketingmiddel om een groot doelgroep te bereiken tegen uiterst lage kosten. Onze tarieven zijn uiterst scherp en de resultaten zijn onvoorstelbaar. Wildplakken in Amsterdam is de beste plek, omdat Amsterdam de hoofdstad is van Nederland. In Amsterdam wonen er ca. 900.000 mensen en is daarmee de grootste stad in Nederland.

Wildplakken in Amsterdam en omgeving

 • Zaanstad (Zaandam)
 • Almere
 • Oostzaan
 • Landsmeer
 • Waterland (Broek in Waterland)
 • Purmerend
 • Gooise Meren
 • Hilversum
 • Weesp
 • De Ronde Venen (Abcoude, Vinkeveen en Uithoorn)
 • Diemen
 • Ouder-Amstel (Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel)
 • Amstelveen
 • Haarlemmermeer (Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Zwanenburg)
 • Haarlemmerliede en Spaarnwoude (Halfweg en Haarlem)

Wildplakken Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam heeft een eigen gezicht en cultuur en hierdoor zien veel Nederlanders het als toeristische bestemming dan als een leefomgeving. De diversiteit aan bezoekers is heel breed en daarom is wildplakken in Amsterdam uiterst geschikt om te gebruiken als stad ter verspreiding van jouw posters. In Amsterdam komen tienduizenden toeristen en daardoor is de binnenstad vooral gericht op het ontvangen, vermaken en voeden van toeristen.Wat Amsterdam natuurlijk ook onderscheidt van veel andere Nederlandse steden zijn de vele grachten met daaraan de prachtige grachtenpanden.  Amsterdam is een stad die op velerlei manieren de hoofdstad van het land is en daarom ideaal voor het wildplakken. Veel bedrijven hebben hier hun hoofdkantoor, de internationale luchthaven Schiphol is de poort van en naar Nederland en op cultureel gebied is er enorm veel te doen in Amsterdam.

Wat is wildplakken?

Wildplakken is het plakken van abri’s, stickers en posters op unieke locaties. Het creëren van naamsbekendheid en het trekken van aandacht zijn voornaamste doelen van posters plakken. Wildplakken is niet strafbaar en hierdoor is het een zeer goedkoop kanaal om jouw campagne te promoten. Vanwege de grote populariteit van wildplakken zijn er op veel plaatsen in Nederland legale en vrije plakplaatsen gemaakt. Hier kan je zonder enige risico adverteren. Een nadeel hiervan is dat er snel een andere poster over jouw poster geplakt kan worden. Dankzij het netwerk van Outdoor Image zorgen wij ervoor dat jouw uiting volledig tot zijn uiting komt en binnen de door jouw opgegeven periode er niets overheen geplakt wordt.

Wildplakken in Amsterdam door Outdoor Image

Outdoor Image is de specialist op het gebied van wildplakken. Wij zijn actief in heel Nederland en Europa. Wildplakken is een zeer populaire vorm van reclame waarbij posters geplakt worden op druk bezochte plaatsen en locaties. Wildplakken is ideaal voor naamsbekendheid en branding. Wij hebben een zeer snelle service en de posters worden in overleg verspreid op de door jou aangegeven locaties. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor Wildplakken en daardoor is het extra interessant om met ons samen te werken! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de publicatie van posters. Wij hechten waarde aan een goede service en tevreden klanten en daarom doen wij ons uiterste best om het beste uit jouw marketingcampagne te halen. Daarnaast denken wij ook graag mee in de mogelijkheden rondom een campagne. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches en weten dan ook wat voor output er nodig is voor de beste resultaten. Wij zijn actief in heel Nederland, maar de populairste steden zijn Amsterdam, Breda, DenHaag, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht