Wildplakken Nijmegen

Met onze 15 jaar lang ervaring in de mediawereld, kunnen wij garanderen dat wij de beste eindresultaat opleveren voor onze klanten. Van ontwikkeling tot uitvoering, wij doen het graag voor u!

Zichtbaar voor je doelgroep
Altijd 1 aanspreekpunt
Effectieve buitenreclame
Duidelijke financiële afspraken vooraf
Internationaal actief!

Zij gingen jou voor

Hoe werkt het?

Offerte aanvragen
Hierin beschrijf je kort wat voor campagne je zou willen realiseren, wij nemen hier na contact met u op.

Op maat gemaakte offerte
Wij geven in de offerte een nauwkeurig advies over de plaatsen, aantallen, formaten en hoeveelheden.

Realisatie
Na ontvangst van het drukwerk zullen wij de posters gaan plakken op uitstekende locaties.

Evaluatie
Yes gelukt! Jouw campagnes zijn door Outdoor Image verspreid. Om goed ervan te leren, is het voor ons een evaluatie belangrijk.

ONZE DIENSTEN

Wildplakken in Nijmegen

OutdoorImage.nl is de wildplak specialist in Nijmegen. Onze professionals kennen de beste spots en plekken om uw marketingcampagne te verspreiden. Ons team bestaat uit professionals die exact weten waar zij de campagne verspreiden moeten voor de beste resultaten.

 

Goedkoop wildplakken in Nijmegen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij marktleider zijn op het gebied van wildplakken in Nijmegen. Onze toonaangevende resultaten en bewezen succesformules zorgen ervoor dat wij voornamelijk langdurige samenwerkingen hebben met onze klanten. Communicatie, samenwerking en transparantie zijn onze kernwaarden.

   

Waarom wildplakken een uitstekend marketingmiddel is

Wildplakken in Nijmegen is een goedkoop marketingmiddel om een groot doelgroep te bereiken tegen uiterst lage kosten. Onze tarieven zijn uiterst scherp en de resultaten zijn onvoorstelbaar. Echt thuiskomen doe je pas als je over de Waalbrug rijdt en je de oude vertrouwde Stevenstoren van Nijmegen ziet. Wij Nijmegenaren zijn supertrots op onze stad! En terecht want nergens anders vind je zoveel terrasjes, geschiedenis, festivalletjes en is de natuur ook nog eens dichtbij. Een grappig detail: Nijmegen is soms net een groot dorp, want in the end kent iedereen iedereen.

Nijmegen is volgens historici de oudste stad van Nederland, dit is de stad waar de Romeinen nog geleefd hebben. Enkele overblijfselen in de binnenstad herinneren Nijmegen aan deze tijd. Toch is Nijmegen sindsdien met zijn tijd meegegaan en heeft het naast oude panden ook nieuwbouw. Voorheen vestigde iedereen zich aan de Waalkant van Nijmegen maar tegenwoordig verrijzen er nieuwbouw wijken aan de noordkant van de rivier wat evenals in de eeuwenoude binnenstad prachtig wonen is.

Nijmegen is centraal gelegen tussen Gelderland en Limburg en ligt te midden van de Betuwe. Ook de natuurliefhebber kan zijn hart ophalen want er is in Nijmegen volop bos aanwezig en schitterende uiterwaarden waar u kunt recreëren.

Meer vrouwen dan mannen

In Nijmegen wonen (per 1 januari 2017) 173.627 Nijmegenaren. De stad groeit nog steeds. Wist je dat er in Nijmegen meer vrouwen dan mannen wonen? Dat is met name te verklaren door de vele sociale studies die onze stad aanbiedt, altijd aantrekkelijk voor vrouwen. Er wonen 89.602 vrouwen tegenover 84.025 mannen in onze stad!

Nijmegen, creatieve stad

Ben jij muzikaal of creatief? Grote kans dat je dan Nijmegenaar bent. In onze stad geniet je volop van muziek en cultuur. Dit doe je niet alleen in de Vereeniging of de Schouwburg, maar ook bij LUX, Doornroosje, de Honigfabriek, Merleyn of de Lindenberg. De keuze is reuze!

Wijken van Nijmegen

Het is natuurlijk mogelijk om wildplakken in Nijmegen in te gaan zetten en daarom kennen wij alle wijken en de speciale plekken om te gaan wildplakken. Onze professionals zorgen ervoor dat jouw marketingcampagne door het dak gaat.

Wildplakken in de omgeving van Nijmegen

   

Wat is wildplakken?

Wildplakken is het plakken van aanplakbiljetten, stickers en posters op unieke locaties in Nijmegen. Het creëren van naamsbekendheid en het trekken van aandacht zijn voornaamste doelen van posters plakken. Wildplakken is niet strafbaar en hierdoor is het een zeer goedkoop kanaal om jouw campagne te promoten. Vanwege de grote populariteit van wildplakken zijn er op veel plaatsen in Nederland legale en vrije plakplaatsen gemaakt. Hier kan je zonder enige risico adverteren. Een nadeel hiervan is dat er snel een andere poster over jouw poster geplakt kan worden. Dankzij het netwerk van Outdoor Image zorgen wij ervoor dat jouw uiting volledig tot zijn uiting komt en binnen de door jouw opgegeven periode er niets overheen geplakt wordt.

Wildplakken in Nijmegen

door Outdoor Image

Outdoor Image is de specialist op het gebied van wildplakken in Nijmegen. Wij zijn actief in heel Nederland, België en Duitsland. Wildplakken is een zeer populaire vorm van reclame waarbij posters geplakt worden op druk bezochte plaatsen en locaties. Wildplakken is ideaal voor naamsbekendheid en branding. Wij hebben een zeer snelle service en de posters worden in overleg verspreid op de door jou aangegeven locaties. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor Wildplakken en daardoor is het extra interessant om met ons samen te werken! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de publicatie van posters. Wij hechten waarde aan een goede service en tevreden klanten en daarom doen wij ons uiterste best om het beste uit jouw marketingcampagne te halen. Daarnaast denken wij ook graag mee in de mogelijkheden rondom een campagne. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches en weten dan ook wat voor output er nodig is voor de beste resultaten. Wij zijn actief in heel Nederland, maar de populairste steden zijn Amsterdam, Breda, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of bekijk
de veelgestelde vragen.

 Meest gestelde vragen
info@outdoorimage.nl
085 – 06 06 269

Elke doordeweekse dag bereikbaar
tussen 10:00 – 21:00 uur.

Waarom Outdoorimage?

105

Aantal projecten afgerond

40.000+

Posters dat we geplakt hebben

15

Jaar ervaring op dit vakgebied

Pakketten

Vanaf €1000

Per stad

Vanaf €3000

Per provincie

Vanaf €5000

Randstad

Vanaf €10.000

Landelijk