Wildplakken Purmerend

Wildplakken wordt alsmaar populairder in Nederland en de rest van Europa. Het is een relatief goedkope marketingmiddel om een groot publiek te bereiken tegen lage kosten. Dankzij ons netwerk en samenwerkingen garanderen wij dat uw posters in Noord-Holland Purmerend lang blijven staan op de plekken waar onze professionals deze geplaatst hebben.

Neem contact op met ons en we bespreken de mogelijkheden om jouw evenement of marketingcampagne te promoten.

1

Offerte aanvragen

Hierin beschrijf je kort wat voor campagne je zou willen realiseren
2

Op maat gemaakte offerte

Wij geven in de offerte een nauwkeurig advies over de plaatsen, aantallen, formaten en hoeveelheden.
3

Realisatie

Na ontvangst van het drukwerk zullen wij de posters gaan plakken op uitstekende locaties
4

Evaluatie

Yes gelukt! Uw campagnes zijn door Outdoor Image verspreid. Om goed ervan te leren, is het voor ons een evaluatie belangrijk.

105

Aantal projecten afgerond

40000+

Posters geplakt

15

jaar evaring

Overtuigd? Wij gaan direct voor je aan de slag

Offerte aanvragen

Wildplakken in Noord-Holland Purmerend

OutdoorImage.nl is de wildplak specialist in Purmerend. Onze professionals kennen de beste spots en plekken om uw marketingcampagne te verspreiden. Ons team bestaat uit professionals die exact weten waar zij de campagne verspreiden moeten voor de beste resultaten.

De specialist in wildplakken in Noord-Holland Purmerend

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij marktleider zijn op het gebied van wildplakken in Purmerend. Onze toonaangevende resultaten en bewezen succesformules zorgen ervoor dat wij voornamelijk langdurige samenwerkingen hebben met onze klanten. Communicatie, samenwerking en transparantie zijn onze kernwaarden.

Waarom wildplakken in Noord-Holland Purmerend?

Wildplakken in Purmerend is een goedkoop marketingmiddel om een groot doelgroep te bereiken tegen uiterst lage kosten. Onze tarieven zijn uiterst scherp en de resultaten zijn onvoorstelbaar. In Purmerend wonen er ca. 100.000 mensen. Purmerend is een echte woon gemeente en wordt ook wel Marktstad genoemd. Purmerend staat bekend om de vele voorzieningen, de prachtige omgeving en de fantastische bereikbaarheid. Purmerend bestaat uit zeven wijken. Purmerend is populair door de gunstige ligging in de buurt van Amsterdam.

Wildplakken in Noord-Holland Purmerend en omgeving

 • Wildplakken Zaandam (Zaanstad)
 • Wildplakken Middenbeemster Westbeemster (Beemster)
 • Wildplakken De Rijp
 • Wildplakken Wijdewormer
 • Wildplakken Ilpendam
 • Wildplakken Edam
 • Wildplakken Volendam
 • Wildplakken Waterland (Broek in Waterland)
 • Wildplakken Monnickendam
 • Wildplakken Hoorn
 • Wildplakken Avenhorn
 • Wildplakken Scharwoude
 • Wildplakken Oosthuizen
 • Wildplakken Graftdijk
 • Wildplakken Wormer

Wat is wildplakken?

Wildplakken is het plakken van affiches, abri’s, aanplakbiljetten, stickers en posters en sandwichborden plaatsen op unieke locaties. Het creëren van naamsbekendheid en het trekken van aandacht zijn voornaamste doelen van posters plakken. Wildplakken is niet strafbaar en hierdoor is het een zeer goedkoop kanaal om jouw campagne te promoten. Vanwege de grote populariteit van wildplakken zijn er op veel plaatsen in Nederland legale en vrije plakplaatsen gemaakt. Hier kan je zonder enige risico adverteren. Een nadeel hiervan is dat er snel een andere poster over jouw poster geplakt kan worden. Dankzij het netwerk van Outdoor Image zorgen wij ervoor dat jouw uiting volledig tot zijn uiting komt en binnen de door jouw opgegeven periode er niets overheen geplakt wordt.

Wildplakken in Noord-Holland Purmerend door Outdoor Image

Outdoor Image is de betrouwbare specialist op het gebied van wildplakken. Wij zijn actief in heel Nederland en Europa. Wildplakken is een zeer populaire vorm van reclame waarbij posters geplakt worden op druk bezochte plaatsen en locaties. Wildplakken is ideaal voor naamsbekendheid en branding. Wij hebben een zeer snelle service en de posters worden in overleg verspreid op de door jou aangegeven locaties. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor Wildplakken en daardoor is het extra interessant om met ons samen te werken! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de publicatie van posters. Wij hechten waarde aan een goede service en tevreden klanten en daarom doen wij ons uiterste best om het beste uit jouw marketingcampagne te halen. Daarnaast denken wij ook graag mee in de mogelijkheden rondom een campagne. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches en weten dan ook wat voor output er nodig is voor de beste resultaten. Wij zijn actief in heel Nederland, maar de populairste steden zijn Amsterdam, Breda, DenHaag, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht