Wildplakken Tilburg

Met onze 15 jaar lang ervaring in de mediawereld, kunnen wij garanderen dat wij de beste eindresultaat opleveren voor onze klanten. Van ontwikkeling tot uitvoering, wij doen het graag voor u!

Zichtbaar voor je doelgroep
Altijd 1 aanspreekpunt
Effectieve buitenreclame
Duidelijke financiële afspraken vooraf
Internationaal actief!

Zij gingen jou voor

Hoe werkt het?

Offerte aanvragen
Hierin beschrijf je kort wat voor campagne je zou willen realiseren, wij nemen hier na contact met u op.

Op maat gemaakte offerte
Wij geven in de offerte een nauwkeurig advies over de plaatsen, aantallen, formaten en hoeveelheden.

Realisatie
Na ontvangst van het drukwerk zullen wij de posters gaan plakken op uitstekende locaties.

Evaluatie
Yes gelukt! Jouw campagnes zijn door Outdoor Image verspreid. Om goed ervan te leren, is het voor ons een evaluatie belangrijk.

ONZE DIENSTEN

Wildplakken in Tilburg

OutdoorImage.nl is de wildplak specialist in Tilburg. Onze professionals kennen de beste spots en plekken om uw marketingcampagne te verspreiden. Ons team bestaat uit professionals die exact weten waar zij de campagne verspreiden moeten voor de beste resultaten. Tilburg telt 212.941 inwoners, met een bevolkingsdichtheid van 1.817 inwoners per vierkante kilometer. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Verschillende buitenlandse bedrijven zijn gevestigd in Tilburg. Dat geeft wel aan hoe interessant de stad is. Tilburg is vooral een belangrijke transportstad: met 10 grote industrieterreinen is het één van de belangrijkste industriecentra van Nederland. Verder ligt het centraal station tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van winkels, restaurants en andere voorzieningen is voor de mensen die hier werken een groot pluspunt. Tilburg staat bekend om, Schrobbèler, de kermis, Willem II. Tilburg is tegenwoordig een moderne, internationale stad. Een mixed grill van kinderen van wolarbeiders, studenten, expats, hipsters, bekende voetballers, enzovoorts. De belangrijkste museums in Tilburg zijn De Pont, Natuurmuseum Brabant, Textielmuseum. De parken in Tilburg zijn, Wilheminapark, Wandelbos, Leijpark én landgoed Moerenburg. Tilburg heeft natuurlijk ook theaters: Theaters Tilburg, Poppodium 013, MIDI en Spoorzone.
Evenementen in Tilburg zijn oa. Tilburgse Kermis, Meimarkt, Roadburn Festival, Hap Stap Festival, Tilburg Ten Miles, Tilburg Bierfestival, Festival Mundial.

 

Goedkoop wildplakken in Tilburg?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij marktleider zijn op het gebied van wildplakken in Tilburg. Onze toonaangevende resultaten en bewezen succesformules zorgen ervoor dat wij voornamelijk langdurige samenwerkingen hebben met onze klanten. Communicatie, samenwerking en transparantie zijn onze kernwaarden.

   

Waarom wildplakken in Tilburg?

Wildplakken in Tilburg is een goedkoop marketingmiddel om een groot doelgroep te bereiken tegen uiterst lage kosten. Onze tarieven zijn uiterst scherp en de resultaten zijn onvoorstelbaar. Tilburg is een inventieve, beweeglijke en vooral slimme stad die zichzelf meerdere keren heel creatief wist te heruitvinden. Jong en stedelijk, maar met een verleden als handels- en industriemiddelpunt. Wildplakken is opvallend! Ideaal voor Fashion Branding.

Stadsdelen van Tilburg

Het is natuurlijk mogelijk om wildplakken in Tilburg in te gaan zetten en daarom kennen wij in Tilburg alle wijken en de speciale plekken om te gaan wildplakken. Onze professionals zorgen ervoor dat jouw marketingcampagne door het dak gaat.

Wildplakken in de omgeving van Tilburg

In de buurt van Noord-Brabant Tilburg

   

Wat is wildplakken?

Wildplakken is het plakken van aanplakbiljetten, affiches, abri’s, stickers en posters en sandwichborden plaatsen op unieke locaties. Het creëren van naamsbekendheid en het trekken van aandacht zijn voornaamste doelen van posters plakken. Wildplakken is niet strafbaar en hierdoor is het een zeer goedkoop kanaal om jouw campagne te promoten. Vanwege de grote populariteit van wildplakken zijn er op veel plaatsen in Nederland legale en vrije plakplaatsen gemaakt. Hier kan je zonder enige risico adverteren. Een nadeel hiervan is dat er snel een andere poster over jouw poster geplakt kan worden. Dankzij het netwerk van Outdoor Image zorgen wij ervoor dat jouw uiting volledig tot zijn uiting komt en binnen de door jouw opgegeven periode er niets overheen geplakt wordt.

Wildplakken in Tilburg door Outdoor Image

Outdoor Image is de specialist op het gebied van wildplakken. Wij zijn actief in heel Nederland en Europa. Wildplakken is een zeer populaire vorm van reclame waarbij posters geplakt worden op druk bezochte plaatsen en locaties. Wildplakken is ideaal voor naamsbekendheid en branding. Wij hebben een zeer snelle service en de posters worden in overleg verspreid op de door jou aangegeven locaties. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor Wildplakken en daardoor is het extra interessant om met ons samen te werken! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de publicatie van posters. Wij hechten waarde aan een goede service en tevreden klanten en daarom doen wij ons uiterste best om het beste uit jouw marketingcampagne te halen. Daarnaast denken wij ook graag mee in de mogelijkheden rondom een campagne. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches en weten dan ook wat voor output er nodig is voor de beste resultaten. Wij zijn actief in heel Nederland, maar de populairste steden zijn Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op of bekijk
de veelgestelde vragen.

 Meest gestelde vragen
info@outdoorimage.nl
085 – 06 06 269

Elke doordeweekse dag bereikbaar
tussen 10:00 – 21:00 uur.

Waarom Outdoorimage?

105

Aantal projecten afgerond

40.000+

Posters dat we geplakt hebben

15

Jaar ervaring op dit vakgebied

Pakketten

Vanaf €1000

Per stad

Vanaf €3000

Per provincie

Vanaf €5000

Randstad

Vanaf €10.000

Landelijk