Wildplakken

Door heel Europa


Bent u op zoek naar een ervaren mediabureau voor Wildplakken? Omdat u, uw campagnes een extra boost wilt geven en naar voren wilt brengen op straat? Als u al eerder heeft gezocht naar een mediabureau voor uw campagnes, dan is het mogelijk dat u nog niet de juiste partij heeft gevonden die aan uw wensen kan voldoen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragenBel 085 06 06 269

20 Jaar Wildplakken in Europa: Outdoor Image Brengt Uw Merk in de Schijnwerpers

Al 20 jaar lang is Outdoor Image dé expert in wildplakken in heel Europa. Met een indrukwekkende staat van dienst, waarin we merken als Tommy Hilfiger, New Balance en Nike hebben ondersteund, evenals supermarktgiganten als Jumbo en Albert Heijn, hebben we bewezen dat we uw merk naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Onze ervaring strekt zich uit tot festivals en muzieklabels, waarbij we samenwerkten met namen als Avalon, Cloud 9 en meer. Door slim geplaatste posters, flyers en stickers trekken we de aandacht van uw doelgroep, zelfs te midden van de drukte van een festival of een bruisende stad.

Met ons uitgebreide netwerk van locaties in steden over heel Europa, zorgen we ervoor dat uw boodschap gezien wordt door de juiste mensen, op het juiste moment. Kies voor Outdoor Image en laat ons uw merk in de schijnwerpers zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Kantoor schoonmaken Acacia

Outdoor Image: een strategische parner voor uw merk

Bereik uw doelgroep op een opvallende manier met wildplakken door Outdoor Image! Of u nu een gevestigd merk bent dat zijn naamsbekendheid wil vergroten of een nieuwkomer die de markt wil veroveren, wij bieden effectieve wildplakcampagnes op maat voor uw merk. Met onze ervaring en expertise hebben we merken zoals Tommy Hilfiger, New Balance en Nike geholpen om zich te onderscheiden in drukke stadscentra en tijdens grote evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw merk stralen met Outdoor Image!

Spoed reclame voor uw festival? Wij helpen graag!

Heb je een festival of evenement dat snel nadert en wil je je merk in de schijnwerpers zetten? Outdoor Image biedt spoedservices voor wildplakken! Met onze ervaring in het promoten van festivals en evenementen, kunnen we snel en effectief posters, flyers en stickers verspreiden op strategische locaties om uw evenement te promoten en de aandacht van het publiek te trekken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een spoedofferte en laat ons uw festival een groot succes maken! Bel nu 085 06 06259!

Wildplakken door heel Europa

Bereik een breed publiek over heel Europa met wildplakken door Outdoor Image! Onze professionele teams zijn strategisch gepositioneerd in steden door heel Europa, klaar om uw boodschap te verspreiden op drukke pleinen, in trendy wijken en op populaire festivallocaties. Of u nu een lokaal merk bent dat internationaal wil uitbreiden of een wereldwijd bekend merk dat zijn aanwezigheid wil versterken, wij hebben de expertise om uw merk in de schijnwerpers te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en laat ons uw merk opvallen in heel Europa!

Wildplakken door Outdoor Image kent zijn voordelen

Meer dan 20 jaar ervaring

Binnen 24 uur een offerte op maat

Dé wildplak specialist van Europa

Klantvriendelijk en resultaatgericht

100% kwaliteitsgarantie

Waarom wildplakken door Outdoor Image?

Met wildplakken door Outdoor Image geniet u van:

1. Maximale zichtbaarheid: Bereik uw doelgroep op drukke plekken in heel Europa, van stadscentra tot festivalterreinen.

2. Effectieve targeting: Plaats uw boodschap op strategische locaties waar uw doelgroep zich bevindt, met nauwkeurige targeting.

3. Langdurige impact: Creëer een blijvende indruk met opvallende posters, flyers en stickers die de aandacht trekken en uw merk verankeren in het geheugen van het publiek.

4. Ervaring en betrouwbaarheid: Profiteer van 20 jaar expertise in wildplakken, met een bewezen staat van dienst bij het promoten van merken van wereldklasse, supermarkten en entertainmentevenementen.

Met Outdoor Image krijgt uw merk de exposure die het verdient, op een creatieve en effectieve manier.

Gratis een offerte op maat

Ontdek de kracht van wildplakken met Outdoor Image! Samen met u kijken we graat naar hoe we uw marketing campagnes effectief kunnen opzettten. Dit doen wij vrijblijvend en gratis. Of u nu een groot merk, een evenement of een lokale onderneming bent, wij helpen u graag om uw boodschap op te laten vallen in drukke steden, tijdens festivals en op andere strategische locaties. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw wildplakcampagne naar nieuwe hoogten tillen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Outdoor Image. Onze professionele marketing specialisten geven vrijblijvend en gratis advies over uw campagne. Neem nu contact met ons op en ontdek onze beste prijs-kwaliteitsverhouding en resultaatgerichte aanpak. Wij helpen u graag!

Vragen die niet kunnen wachten?
Onze collega’s staan voor u klaar. Bel nu naar
085 – 06 06 269.

Vul het onderstaande formulier in en vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Wij reageren vaak binnen 24 uur.

Veelgestelde vragen

Ik wil meer weten over Wildplakken & Affichage door Outdoor Image
Outdoor Image is de betrouwbare specialist op het gebied van wildplakken & affichage. Wij zijn actief in heel Nederland en Europa. Wildplakken (affichage) is een zeer populaire vorm van reclame waarbij posters, affiches en drukwerk geplakt worden op druk bezochte plaatsen en locaties. Wildplakken & Affichage is ideaal voor naamsbekendheid en branding. Wij hebben een zeer snelle service en de posters, affiches of drukwerk worden in overleg verspreid op de door jou aangegeven locaties. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor Wildplakken & Affichage en daardoor is het extra interessant om met ons samen te werken! Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de publicatie van posters, affiches en drukwerk. Wij hechten waarde aan een goede service en tevreden klanten en daarom doen wij ons uiterste best om het beste uit jouw marketingcampagne te halen. Daarnaast denken wij ook graag mee in de mogelijkheden rondom een campagne. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches en weten dan ook wat voor output er nodig is voor de beste resultaten.
Wat is Wildplakken & Affichage?

Wildplakken & Affichage is het plakken van abri’s, stickers, affiches, posters en drukwerk op unieke locaties. Het creëren van naamsbekendheid en het trekken van aandacht zijn voornaamste doelen van posters & affiches plakken. Wildplakken & Affichage is niet strafbaar en hierdoor is het een zeer goedkoop kanaal om jouw campagne te promoten. Vanwege de grote populariteit van wildplakken & affichage zijn er op veel plaatsen in Nederland legale en vrije plakplaatsen gemaakt, zoals plakzuilen, wildplakzuilen en aanplakborden. Hier kan je zonder enige risico adverteren. Een nadeel hiervan is dat er snel een andere poster over jouw poster geplakt kan worden. Dankzij het netwerk van Outdoor Image zorgen wij ervoor dat jouw uiting volledig tot zijn uiting komt en binnen de door jouw opgegeven periode er niets overheen geplakt wordt.

Wat is het verschil tussen stickers en posters plakken?

Het grootste voordeel van posters & affiches is het formaat. Posters en affiches vallen op en zijn goedkoop om te drukken. Posters en affiches worden op bepaalde plekken minder geaccepteerd dan stickers. Daarnaast zijn deze ook makkelijker te verwijderen. Bij kleine uitingen of boodschappen kan je het best gebruik maken van stickers, omdat deze nog goedkoper zijn dan posters. Stickers worden geplakt op onder andere stoplichten, lantaarnpalen en regenpijpen. Posters en affiches plak je op muren en druk bezochte plekken. Heb je een complete marketingcampagne lopen en wil je dat wildplakken & affichage onderdeel wordt van deze strategie? In dat geval raden wij aan dat je gebruik gaat maken van posters en affiches. Het belangrijkste verschil tussen posters, affiches en stickers is dat het plakken van posters uitbesteed wordt. Stickers kan je het best meegeven op evenementen of aan (vaste) klanten. Dit zijn warme klanten en zijn al een fan van jouw merk. Outdoor Image verzorgd zowel het plakken van stickers, posters, affiches en abri’s, maar ook andere buitenreclame. Wildplakken & Affichage kan een zeer positief effect hebben op jouw campagne en resultaten, waardoor meer klanten zich gaan binden aan jouw merk of bedrijf.

Waarom Wildplakken & Affichage?

Wildplakken & Affichage kan zorgen voor enorm positieve resultaten. De vele voordelen die Outdoor Image te bieden heeft voor wildplakken & affichage, posters plakken en sandwichborden zorgt ervoor dat jouw marketingcampagne een succes zal worden. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en weten dan ook hoe wij hiermee te werk moeten gaan. Wildplakken & Affichage is vooral interessant voor evenementen, productlanceringen, marketingcampagnes, reclame uitingen, muziekreleases, kledingmerken, branding en het creëren van naamsbekendheid. Elke top organisatie, product of merk maakt gebruik van het plakken van posters, affiches, stickers en andere vormen van Wildplakken.

Hoelang duurt het Wildplakken & Affichage?

Als je eenmaal wilt gaan wildplakken, is een duidelijke planning belangrijk. Outdoor Image zorgt ervoor dat, na overleg, de afgesproken deadline gehaald wordt. Hierdoor wordt jouw marketingcampagne compleet tot uitvoering gebracht en is de buitenwereld op de hoogte van jouw actie! Wildplakken & Affichage bij Outdoor Image kan binnen 1-3 dagen compleet gerealiseerd zijn, dan hangt natuurlijk af van de grootte van de opdracht.

Welke andere soorten buitenreclame leveren jullie?

Outdoor Image is een betrouwbaar full-service mediabureau die complete campagnes bedenken en uitvoeren. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam, maar onze wildplakkers en campagnes zijn landelijk actief. Buitenreclame is onze specialiteit en we werken samen met toonaangevende  multinationals, zoals Nike en G-Star, maar ook nationaal opererende organisaties, zoals Gemeente Amsterdam en The Box. Bij Outdoor Image kan je terecht voor de volgende diensten:

  • Buitenreclame
  • Snelwegreclame
  • Sandwichborden
  • Flyerverspreiding
  • Wildplakken
  • Abrireclame
  • Stoepkrijtreclame
  • Digital Out of Home
Wat zijn jullie werkgebieden?

Benieuwd naar wat we voor uw
organisatie kunnen betekenen?

Vraag gratis een vrijblijvende offerte op maat aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie